Blog Lawak Jenaka Online Bertukar Milik

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Salam berkenalan buat semua,blog Lawak Jenaka Online telah selamat proses bertukar milik pada 14 Julai 2011 kepada saya,anda semua boleh memanggil saya Wan.

Ruangan komen untuk setiap artikel,gambar,video di dalam blog Lawak Jenaka Online akan dibuka semula kepada semua rakan-rakan.Diharap agar SPAM tidak dilakukan,komen membina sahaja diterima.

Saya bukannya orang baru di dalam dunia blog/online ini,saya juga ada beberapa blog sepanjang saya berkecimpung dalam dunia blog/online sejak 2006 lagi.

Oleh itu,kepada pemilik-pemilik artikel lama (sebelum 14 Julai 2011) di dalam blog Lawak Jenaka Online,sekiranya anda ingin saya delete atau letakkan kredit kepada anda,sila tinggalkan komen pada artikel anda itu dan InsyaAllah saya akan delete atau letakkan kredit kepada anda.

Sekian saja buat masa ini,salam berkenalan sekali lagi,diharap anda semua dapat menerima saya sebagai rakan blog/online anda.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. delete lak...erm...harap blog ni leh wat i gelak yek...tq...my friend blog...hihihi

    ReplyDelete

Penafian

Team Lawak Jenaka Online Ingin Menyampaikan Permintaan Maaf Yang Sebesar-besarnya Kepada Semua Pemilik-pemilik Artikel Lawak Jenaka Di Dalam Blog Lawak Jenaka Online Ini.

Semua Artikel Lawak Jenaka Diterima Dari Pengunjung & Peminat Blog Lawak Jenaka Online.

Team Lawak Jenaka Online Tidak Melakukan Plagiat Terhadap Blog-blog Lain.

Letakkan URL Anda.